Radu Banciu, necruţător cu Moruţan şi Mutu: I-a făcut praf în emisiune VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banciu

În stilul său inconfundabil, omul de televiziune a vorbit despre ultimul gol al lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, dar şi despre plecarea lui Mutu de la Craiova lui Mititelu.

Olimpiu Moruţan a mai scăpat un pic de presiune în Turcia după ce, în weekend-ul trecut, a adus victoria celor de la Galatasaray în deplasarea cu Rizespor, scor 2-3. Ceea ce a atras atenţia a fost că, în acel joc, Moruţan a fost introdus în minutul 90+1 şi a marcat pentru 3-2, în minutul...90+11! 

VEZI GOLUL LUI MORUŢAN

Având în vedere că foarte rar se întâmplă ca un meci de fotbal de campionat să aibă atât de multe minute de prelungiri, Radu Banciu s-a legat chiar de acest aspect, în emisiunea „Notele lui Banciu“, de la Look Sport+. El a lăsat de înţeles că că arbitrul a lăsat partida să curgă, cât să câştige Galatasaray!

Ce a spus Radu Banciu?

*Ăsta e campionatul unde avea Mircea Lucescu rezultate. Aşa se joacă, faţilor, acolo. Câştigă cine trebuie sau meciul nu se joacă deloc. Du-te mă într-un campionat din ăsta serios. Să vezi acolo cum e. Îţi bagă arbitri mingea în poartă în minutul 90, după ce îi dai pe doi la o parte? Parcă i-a alungat de pe calea ferată. 

*Golul ăsta nici n-ar trebui să existe în statistici. Cum poţi să te duci acasă să te întrebe prietena ta sau ce o avea Moruţan: „Şi ce-ai făcut dragă? Păi am câştigat. Cât, 4-0? Nu, am bătut în minutul 100 nu mai ştiu cât“. Şi aia zice: „Eu ştiam că fotbalul se joacă până în minutul... Acuma vii şi tu să mă...“. O discuţie de genul ăsta între ei, aia săraca şocată a doua zi, când s-a întâlnit la bârfă cu prietenele au zis alea: „Stai puţin că înseamnă că te înşală. El nu merge la meci. Cum adică a jucat 120 de minute în campionat?“

Să-i dau o notă antrenorului Adrian Mutu? Păi, Mutu e ca parcarea de la mall. E la -3! Radu Banciu la LookSport+  

VEZI CE A SPUS RADU BANCIU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite