Proteste la Londra: fanii lui Arsenal au pus tunurile pe Arsene Wenger. „Orice poveste frumoasă are un final“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arsene Wenger FOTO AP
Arsene Wenger FOTO AP

Fanii lui Arsenal au ieşit pe străzi înaintea partidei cu Lincoln din sferturile Cupei Angliei, scor 5-0, solicitând conducerii clubului să nu-i mai prelungească angajamentul lui Arsene Wenger, care expiră în vară.

Tehnicianul francez a fost pus la zid după umilinţa cu Bayern din Liga Campionilor, 2-10 la general, iar fanii „tunarilor“ consideră că a sosit timpul unui aer proaspăt la echipă. Aceştia au avut bannere cu mesajele: „Arsenal FC nu e Arsene FC“, „Locul patru nu înseamnă trofeu“, „Orice poveste frumoasă are un sfârşit“, „Au revoir, Arsene“ sau „Wexit“
Cu toate acestea, Wenger nu se dă aşa uşor plecat de la Londra şi cere un contract nou: " Am arătat în viaţă că încerc să fiu dedicat total acestui club şi voi face asta cât sunt aici. Cât? Nu ştiu în acest moment. Am arătat multă loialitate şi preferinţa mea este să rămân“.
Francezul în vârstă de 67 de ani o antrenează pe Arsenal din 1996, câştigând în 21 de ani trei titluri şi şase Cupe ale Angliei. Singura şansă a „tunarilor“ de a mai câştiga un trofeu în acest an este Cupa Angliei, echipa londoneză fiind calificată în semifinale.

Azi e Chelsea - United

În afara lui Arsenal, au mai obţinut calificarea în semifinale Tottenham şi Manchester City. A patra semifinalistă se va decide în această seară în urma superpartidei dintre Chelsea şi Manchester United, ora 21.45, DigiSport 3. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite