Primele românce eliminate la US Open: Irina Begu, învinsă de Roberta Vinci, Alexandra Dulgheru, de Maria Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Bucureşteanca Irina Begu, jucătoare în vârstă de 24 de ani fost învinsă în turul II de Roberta Vinci, însă va primi o sumă consistentă pentru traseul pe care l-a avut la Flushing Meadows. De asemenea, Maria Şarapova a avut un meci mai greu decât se aşteptata în faţa Alexandrei Dulgheru, fiind nevoie de trei seturi pentru a o învinge pe româncă.

UPDATE Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 95 WTA, a fost învinsă miercuri de Maria Şarapova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, în trei seturi, 4-6, 6-3, 6-2, în urma unei partide de aproape trei ore. Rusoaica s-a calificat în urma acestei victorii înîn turul 3 al US Open.

Confruntarea de miercuri a fost cea de-a treia partidă dintre cele două jucătoare, Şarapova câştigându-le şi pe precedentele două destul de greu. Pentru calificarea în turul doi la US Open, Alexandra Dulgheru va fi recompensată cu 60.420 de dolari şi 70 de puncte WTA.


Româncele s-au calificat, în grup, după primul tur, la US Open. Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu, Simona Halep şi Alexandra Dulgheru au învins pe bandă, ajungând în turul II.

Miercuri seara însă, a venit şi primul eşec pentru jucătoarele din România. Irina Begu (locul 73 în lume) a cedat după 108 minute de joc în faţa adversarei sale din Italia, Roberta Vinci (locul 30 WTA). Aceasta a revenit, după ce a pierdut primul set cu 2-6, impunându-se în următoarele două cu 6-4, 6-1.

Chiar dacă a părăsit US Open în turul II, Irina Begu se va alege cu 100 de puncte WTA şi cu 60.420 de dolari.

În această seară, după Simona Halep, o altă româncă, Alexandra Dulgheru, o va întâlni pe Maria Şarapova, în turul II, după ora 23.00 (Eurosport).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite