Preşedintele FIFA a transmis FRF un mesaj emoţionant de condoleanţe după dispariţia lui Nae Manea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blatter a fost uimit de dispariţia prematură a lui Nae Manea
Blatter a fost uimit de dispariţia prematură a lui Nae Manea

Şeful FIFA, Sepp Blatter, a adresat, într-o scrisoare destinată FRF, un mesaj de condoleanţe după moartea lui Nicolae Manea, fost preşedinte al Rapidului, decedat pe 14 decembrie.

Blatter, care l-a cunoscut pe Nae Manea din vremea când juca fotbal la nivel înalt, şi-a exprimat regretul profund pentru dispariţia fostului internaţional.

"Am primit cu mare tristeţe vestea dispariţiei fostului jucător internaţional şi antrenor Nicolae Manea. Permiteţi-mi, în numele FIFA şi al meu personal, să vă adresez dumneavoastră şi Federaţiei Române de Fotbal sincere condoleanţe. Vă rog să-i asiguraţi pe membrii familiei lui Nicolae Manea şi pe toţi cei apropiaţi lui de toată simpatia şi susţinerea mea în aceste momente pline de durere", a scris Blatter într-o scrisoare trimisă pe adresa Federaţiei Române de Fotbal.

Nicolae Manea a murit pe 14 decembrie, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui cancer la ficat. În luna septembrie el fusese diagnosticat cu cancer la ficat.

Născut la 11 martie 1954, Manea şi-a început cariera la Rapid, formaţie pentru care a evoluat 13 ani. Ca antrenor a pregătit pe Drobeta-Turnu Severin, Unirea Dej, FC Bihor Oradea, Rapid, Ceahlăul Piatra Neamţ, reprezentativa U21 a Romaniei, FC Braşov, Gloria Bistriţa şi Corona Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite