Prepeliţă, despre obiectivele Ştiinţei: „Prefer să luăm punctele, decât să jucăm frumos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, susţine că în noul sezon echipa sa va aborda meciurile cu mai multă seriozitate şi că punctele sunt cele care contează, nu jocul în sine.

„Avem ca obiectiv evoluţii mai bune ca acelea din campionatul precedent, să abordăm fiecare meci la victorie şi cu mai multă seriozitate. Toată lumea a spus despre noi că anul trecut am făcut multe partide frumose, dar în final le-am pierdut. Pentru noua stagiune prefer să luăm punctele, asta contează cel mai mult. Lumea te judecă după locul din clasament“, a spus Prepeliţă pentru mediafax.

Mijlocaşul de 24 de ani speră ca Universitatea să-şi ia revanşa în faţa campioanei CFR Cluj după înfrângerea din sezonul trecut şi nu se teme de faptul că duelul are loc în chiar prima etapă.

„Oricum trebuia să întâlnim şi echipele aşa-zis bune ale campionatului. Sperăm să ne luăm revanşa în meciul cu CFR Cluj pentru jocul din sezonul trecut. Nu fac calcule câte puncte vom face, dar sper să jucăm bine în fiecare meci. Stagiul din Austria a fost unul foarte bun, suntem pregătiţi, dar va trebui să fim în formă la meciul din prima etapă, nu acum“, a mai spus Andrei Prepeliţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite