Postecoglu a luat decizia în privința lui Drăgușin pentru marele meci de mâine cu Manchester City

0
Publicat:

Tottenham va primi mâine, de la ora 22.00, vizita lui Manchester City, în cadrul ”16-imilor” de finală din FA Cup. Conform presei britanice, Radu Drăgușin ar urma să fie rezervă în formația lui Ange Postecolgou.

Radu Drăgușin e anunțat rezervă contra lui Manchester City. Foto Getty images
Radu Drăgușin e anunțat rezervă contra lui Manchester City. Foto Getty images

Internaționalul român de 21 de ani a debutat deja oficial la Tottenham, în meciul cu cealaltă formație din Manchester, United, jucând în ultimele 10 minute ale partidei încheiate 2-2. Acum, site-urile britanice 90min, Sports Mole și Who Scored au anunțat la unison că Ange Postecoglou va miza pe cuplul de fundași Micky van de Ven - Cristian Romero, folosit inițial și contra celor de la Manchester United.

Londonezii mai vor un fundaș

Așadar, dacă nu va apărea ceva neprevăzut până la ora de start a meciului cu Manchester City, Radu Drăgușin ar urma să mai aștepte până să fie titular în premieră în echipa australianului, scrie DigiSport. Iar antrenorul lui Tottenham nu e mulțumit după ce l-a achiziționat pe român, iar fundașii van de Ven și Cristian Romero s-au refăcut miraculos după accidentările care i-au ținut multă vreme în afara terenului. Tehnicianul lui Spurs vrea să mai aducă un stopper în perioada de mercato a iernii.

Londonezii vor să-și betoneze apărarea cu încă un jucător, pe listă aflându-se printre alții, și Jean-Clair Todibo (24 de ani), de la Nice. Tottenham a luat deja legătura cu reprezentanții fotbalistului, însă prețul cerut de francezi, de 60 de milioane de euro reprezintă o problemă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite