Porumboiu exclude o revenire de senzaţie în Liga I: "În fotbalul ăsta nu mai investesc nicio para chioară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul patron de la FC Vaslui a fost asociat cu o posibilă revenire în Liga I, la Petrolul Ploieşti. Porumboiu a respins vehement speculaţiile.

"Petrolul este o scorneală a lui Mircea Sandu şi habar nu am ce l-a îndemnat să asocieze numele meu cu povestea asta. Nici nu am mai discutat cu el de mult, iar atunci cînd am făcut-o nu am pronunţat numele echipei Petrolul. Echipă care are patron, are conducere, stă foarte bine în clasament, nu ştiu de unde şi până unde atâta nebunie.

M-am săturat de tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Nu mă interesează să preiau nici o echipă, de nici un fel şi nu am ce să discut cu patronatul Petrolului.

Îmi este atât de bine în afara fenomenului, uitându-mă la circul de la televizor şi amuzându-mă non-stop, încât nici nu mă mai gândesc la revenirea în mocirla din care am plecat!

În acest fenomen nu aş mai investi nici o para chioară! Pentru ce? Să se bucure toţi neaveniţii la final? Să constat că stau la mâna unei clici? Sau a unor arbitri care conduc după interese? Chiar nu mai vreau", a declarat Adrian Porumboiu pentru site-ul ph-online.ro.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite