Piţurcă: „S-a spus: «Dacă vom aduce un străin îi vom sparge pe toţi. Piţurcă.. un tâmpit şi un prost că nu vrea să joace spectaculos». Cum să mă iau de Daum?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Fostul selecţioner Victor Piţurcă crede că echipa României putea obţine fără probleme locul doi în Grupa E de calificare la Cupa Mondială şi nu trebuia să clacheze cu Polonia.

"Victoria din meciul cu Chile a fost o victorie mare, care a demonstrat că echipa naţională dispune de jucător buni, cu care se poate face performanţă, care pot duce echipa naţională la turneul final. În această grupă cel puţin locul doi se putea obţine fără probleme. Polonia este o echipă bună, pe val, dar nu ne depăşeşte pe noi ca valoare. Avem echipă care nu trebuia să putem claca aşa uşor, să pierdem de maniera cum am pierdut cu Polonia în cele două meciuri. Trebuia ca noi din punct de vedere fizic să facem legea în teren. Noi ne-am retras şi când echipa Poloniei juca în zece oameni. Cred că în Polonia se putea obţine mult mai mult decât s-a obţinut", a spus Piţurcă, citat de News.ro. 

El a menţionat că germanul Christoph Daum a fost dorit de toată lumea la echipa României: "Este un antrenor pe care l-a vrut toată lumea, străin. S-a spus: «Dacă vom aduce un străin îi vom sparge pe toţi. Piţurcă.. un tâmpit şi un prost că nu vrea să joace spectaculos». Ce să vă spun, să mă iau de Daum?".

Piţurcă a spus că este normal ca selecţionerul să rămână până la expirarea contractului: "Din punctul meu de vedere selecţionerul trebuie să rămână până la sfârşitul contractului, aşa ar fi normal".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite