Pierdere mare pentru Dinamo: „perla“ africană a „câinilor“ pleacă de la echipă. Unde va ajunge şi ce a spus Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Collins Fai
Collins Fai

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a încheiat 2015 pe locul 3 în Liga I, la cinci puncte de liderul Astra, însă va aborda partea a doua sezonului fără un om de bază.

Dinamo l-a luat pe camerunezul Collins Fai (23 de ani), în sezonul 2013-2014, iar de atunci jucătorul a crescut de la un sezon la altul.

Dacă în prima stagiune a bifat doar 11 apariţii în alb-roşu, numărul a ajuns la 24 în campionatul trecut, iar la 21 în cel aflat în desfăşurare. Ajuns în ultimele şase luni de contract, Fai a spus, în mod repetat, că vrea să mai stea la Dinamo. Nu şi-a prelungit însă acordul, ceea ce l-a scos din sărite pe Mircea Rednic.

„Fai n-a semnat prelungirea contractului, deşi clubul i-a propus acest lucru. E vrăjeala când spune că vrea să rămână. Din ce ştiu eu, el are deja semnat un precontract în altă parte. El se va prezenta la reunirea lotului şi vom decide care va fi soarta lui în cadrul echipei. În viitor vom aduce şi un fundaş stânga. Nu doresc să am de a face cu jucători care stau la echipă, dar, de fapt, sunt cu gândul în altă parte“, a declarat antrenorul la Digi Sport.

Dolce Sport susţine că Fai are două oferte în acest moment, de la Standard Liege (Belgia) şi FC Sion (Elveţia) şi va fi lăsat să plece în această iarnă, astfel încât Dinamo să primească o sumă de bani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite