Petrecăreţii Mutu şi Tamaş, reprimiţi la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul pare decis să treacă peste episodul „şpriţul din San Marino", când doi dintre cei mai importanţi jucători ai echipei naţionale au fugit în oraş, la băutură.

Piţurcă a declarat miercuri că atât Mutu, cât şi Tamaş regretă enorm gestul făcut şi că ambii îşi doresc să revină la prima reprezentativă. „Ei suferă, iar Mutu mi-a spus că nu‑şi explică cum de a putut face aşa ceva şi că în viaţa lui n-ar mai proceda la fel. Eu nu am uitat că împreună cu ei am reuşit să ne calificăm la Euro 2008 şi e posibil să-i primesc înapoi curând. Poate chiar la următoarele meciuri ale naţionalei", a declarat Piţurcă. Deşi n-a spus-o răspicat, Piţi vrea să apeleze la cei doi şi în această campanie, ce-i drept compromisă în totalitate, de calificare. Astfel, Mutu şi Tamaş ar putea apărea pe lista stranierilor la meciurile cu Belarus (7 octombrie) şi Albania (11 octombrie).

Piţi a dezvăluit şi faptul că Mutu îşi doreşte foarte mult să-l depăşească în clasamentul marcatorilor la echipa naţională pe Hagi. „Briliantul" are acum 32 de goluri, iar Hagi 35 de goluri. „E ambiţia lui să deţină acest record", a punctat Piţurcă. Dacă în privinţa lui Mutu şi Tamaş lucrurile sunt aproape rezolvate, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Chivu, retras în iunie de la naţională. Fundaşul lui Inter nu agreează varianta revenirii, el anunţându-l pe selecţioner că vrea să-şi respecte decizia.

Căutăm partener de amical în noiembrie

Naţionala României caută adversar pentru un amical, în această toamnă, în luna noiembrie, când sunt programate partidele de baraj pentru accederea la Euro 2012, competiţie la care tricolorii au şanse infime de a mai ajunge.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite