Penalty sau nu la Real - Juventus? Care e părerea lui Ion Crăciunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faza din care Real Madrid a marcat golul calificării în semifinalele Ligii Campionilor continuă să stârnească dezbateri aprinse.

Crăciunescu e de părere că nu s-ar fi impus penalty în favoarea madrilenilor. 

"A câştigat puţin jenant. O spun eu, care sunt un simpatizant al Realului. Pentru mine nu a fost penalty. Eu nu dădeam aşa ceva în acel moment. Niciodată!

Penalty-urile trebuie să fie foarte clare. Acesta are parte de multe discuţii, deci nu există argumente puternice pentru susţinerea lui. Nu văd nicio lovire a adversarului, văd cum adversarul a căzut, dar nu am văzut cum a fost împins.

În aceste condiţii, în acel moment, să dai penalty înseamnă că nu ai experienţă sau ceva este în neregulă. În minutele de prelungiri nu este acelaşi fotbal ca în restul partidei. Concentrarea este mult mai mare din partea fotbaliştilor, care sunt obosiţi, presaţi, deci ar trebui să fie un penalty mult prea clar ca să-l dai.

A fost un penalty discutabil, dar eu nu-l acordam în contextul jocului care a fost. Cred că un arbitru trebuie să ştie să gestioneze acele momente, chiar dacă a dus bine cele 90 de minute. În acest moment, eu pot să mă gândesc la orice. Şi acest arbitru a fost obosit, clar, dar el trebuia să simtă jocul în anumite momente, să fie stăpân în anumite situaţii extrem de importante", a precizat Ion Crăciunescu la DigiSport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite