Patricia Ţig, devastatore la US Open: I-a lăsat un singur game adversarei! Buzărnescu revine acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patricia Ţig continuă să aibă prestaţii excelente după revenirea ei în circuit
Patricia Ţig continuă să aibă prestaţii excelente după revenirea ei în circuit

Ultimele două românce aflate pe tabloul principal la Flushing Meadows au intrat pe teren, în noaptea de marţi spre miercuri, şi au avut prestaţii diametral opuse.

România a abordat US Open 2020 cu patru sportive în turul I şi, după disputarea partidelor din această fază, două dintre ele, Begu şi Buzărnescu revin acasă cu cei 61.000 de dolari pentru prezenţa la New York. Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig, în schimb, se pregătesc pentru meciurile din turul II.

Ţig (88 WTA) a fost într-o formă excelentă şi a spulberat-o pe japoneza Kurumi Nara (142 WTA), scor 6-1, 6-0, în doar 60 de minute. „Patty“ a cedat singurul game al meciului când avea 4-0 în primul set. În următorul meci, ea o va întâlni pe croata Donna Vekic (24 WTA). Cine va câştiga acest duel va juca fie cu Muguruza (16 WTA), fie cu Pironkova (fără clasament), în turul III.

Dacă Ţig a făcut furori la New York, în schimb, revenirea Mihaelei Buzărnescu (122 WTA) pe teren s-a încheiat cu un eşec. Românca, măcinată de probleme medicale, nu mai jucase în circuitul feminin de la 21 septembrie 2019!  La US Open a dat din start de Sloane Stephens (39 WTA), campioana din 2017, aşa că deznodământul a fost, oarecum, previzibil. Americanca de 27 de ani s-a impus, fără probleme, scor 6-3, 6-3.

În primul set, Stephens a condus cu 4-0 şi cu 5-1, în timp ce în actul secund a dominat la fel de clar, având 5-2, la un moment dat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite