Până la duelul de pe gazon, Ungaria a bătut România la handbal: româncele au fost conduse în permanenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anita Gorbicz, vedeta Ungariei la handbal feminin
Anita Gorbicz, vedeta Ungariei la handbal feminin

Cu trei zile înainte de confruntarea de pe „Arena Naţională“ (sâmbătă, ora 19.00, TVR1), naţionala feminină condusă de Gheorghe Tadici a suferit un eşec categoric, la Debrecen.

România şi Ungaria urmează să se întâlnească în preliminariile Euro 2016 la fotbal. Până la meciul de sâmbătă, naţionalele celor două ţări de handbal feminin au disputat un meci amical, la Debrecen.

Unguroaicele au condus din start până la final, iar în ciuda scorului strâns de la pauză, 16-15 pentru gazde, Gorbicz şi colegele ei au obţinut o victorie categorică, scor 28-22. Vedeta echipei maghiare, Anita Gorbicz, a şi înscris cele mai multe goluri, 12. Ada Nechita a dat cele mai multe goluri pentru românce, adunând şase reuşite.

În pregătirea Campionatului European, care va fi găzduit chiar de Ungaria (7-21 decembrie), România va disputa următorul test, vineri, la Oradea, cu Rusia (ora 17.15, Digi Sport 2). La Campionatul European, echipa pregătită de Gheorghe Tadici se află în grupa B, alături de Norvegia, Danemarca şi Ucraina.

România în meciul cu Ungaria: Paula Ungureanu, Mihaela Cheţa - Aneta Pîrvuţ, Ada Nechita, Crina Pintea, Oana Bondar, Aurelia Brădeanu, Laura Oltean, Cristina Zamfir, Daniela Băbeanu, Nicoleta Tudor, Florina Chintoan, Eliza Buceschi, Valentina Ardean-Elisei, Camelia Hotea. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite