Oţelul, lider din ofsaid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au bătut Craiova cu două goluri neregulamentare, gălăţenii au recidivat la Chiajna, unde au învins Brăneştiul în prelungiri, datorită asistentului Florin Stănescu. Tuşierul nu a semnalizat poziţia afară din joc a lui Paraschiv. Trei dintre ultimele patru goluri ale Oţelului au fost din ofsaid, toate fiind înscrise de decarul echipei!

Ceea ce părea a fi un meci aflat la discreţia oaspeţilor s-a transformat într-unul dramatic! Oţelul a condus din minutul 30, după reuşita lui Buş, însă, Zuluf a egalat după pauză, profitând de eroarea de plasament a lui Grahovac. Gălăţenii s-au agăţat însă de primul loc, înaintea meciului decisiv cu Timişoara de etapa viitoare, după o fază constroversată la capătul căreia Paraschiv a marcat.

„A fost şi ofsaid, dar şi fault la portar. Cum să nu vezi poziţia afară din joc la Paraschiv? Asta se învaţă la primele cursuri de arbitraj, în primele două ore. Dacă existau greşeli pentru toate echipele, era totul în regulă, dar în favoarea Vasluiului nu a fost nici măcar jumătate de greşeală tot sezonul. Cineva vrea să demonstreze că o echipă de locurile 6-8 poate lua titlul în România", a răbufnit finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu.

Iancu vrea la detectorul de minciuni

 „După acest Brăneşti - Oţelul, fotbalul din România a murit fiindcă nu vor mai veni investitori! Noi am băgat 40 de milioane de euro, Vasluiul 20, dar am făcut-o degeaba. Oţelul a câştigat ultimele şase puncte prin tâlhărie! E o formaţie care vrea să joace în Liga Campionilor prin succesul păduchios cu Pandurii, la masa verde, şi cu ajutorul arbitrilor. Brăneştiul a avut şi un penalty neacordat în prima repriză. Îi cer lui Mariusică să meargă cu mine la detectorul de minciuni! Să vorbim de mită, de aranjamente, de tot! Suport eu cheltuielile, Stan nu are bani, e un simplu angajat", a spus şi finanţatorul celor de la Poli Timişoara, Marian Iancu.

"Am câştigat meritat. Suntem la 180 de minute de un vis care poate deveni realitate. Noi am dus o luptă onestă, o luptă cinstită până acum."
Dorinel Munteanu
antrenor Oţelul

1-2

Victoria Brăneşti: Bordeanu - Ispir, Sg. Bar, Poverlovici, Maghici - Novac, Al. Iacob, Olariu, R. Avram (Călinţaru 88) - B. Oprea, V. Simion (Zuluf 66).
Antrenor: Ciprian Urican

Oţelul Galaţi:
Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu (Cojoc 60) - I. Filip, Giurgiu - Antal, Ibeh (G. Paraschiv 70), L. Buş - Pena (Punosevaci 77). Antrenor: Dorinel Munteanu

Goluri: Zuluf 67 / Buş 30, G. Paraschiv 90
Stadion „Concordia" (Chiajna): 1.000
Arbitru: Georgian Ionescu

Clasamentul erorilor de arbitraj în acest sezon

ECHIPĂ    GREŞELI PRO    GREŞELI CONTRA

Oţelul    11    6
Timişoara    11    10
Vaslui    1    3
Rapid    10    8
Dinamo    12    12
Steaua    7    7

Clasamentul erorilor de arbitraj în retur

ECHIPĂ    GREŞELI PRO    GREŞELI CONTRA

Oţelul    7    0
Timişoara    5    5
Vaslui    0    2
Rapid    2    2
Dinamo    4    3
Steaua    3    3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite