Oţelul Galaţi a deschis etapa cu o victorie la FC Braşov. Meciul a fost supranumit drept cel mai spectaculos al anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul Galaţi a obţinut toate cele trei puncte din deplasarea de la FC Braşov, echipă pe care a învins-o cu scorul de 3-1.

Oaspeţii au deţinut controlul partidei încă de la debut, iar până în minutul 21 conduceau cu 2-0, după ce Victor Astafei a deschis scorul (12'), iar Alexandru Tudorie a majorat (21'). Mugurel Buga a reuşit singurul gol al gazdelor (23') şi, când era de aşteptat egalarea, „stegarii“ au rămas în inferioritate numerică chiar de la începutul celei de-a doua reprize, după ce Marius Constantin, intrat de un sfert de oră, a avut o intrare dură la Marquinhos. Echipa gazdă a ratat ocazie după ocazie, au solicitat două lovituri de pedeapsă neacceptate de arbitrul Alexandru Tudor, iar Ioan Filip a închis tabela la ultima fază a jocului.

FC Braşov se află pe locul 17, penultimul retrogradabil în liga secundă, cu trei meciuri câşitgate, opt remize şi 11 înfrângeri, iar etapa următoare va întâlni Poli Timişoara, în deplasare. De cealaltă parte, Oţelul ocupă a 12-a poziţie, având un bilanţ de şapte meciuri câştigate, trei egaluri şi 12 partide pierdute, iar următorul adversar prevăzut este Ceahlăul Piatra Neamţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite