Olăroiu, „măcel“ în Supercupa Emiratelor: echipa sa, spulberată după ce a avut 2-0 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbători nefericite pentru Cosmin Olăroiu (54 de ani). În ultimul meci din 2023, Sharjah, formație pe care Oli o pregătește din noiembrie 2021, a bifat un eșec usturător. Nu doar înfrângerea în sine și pierderea unui trofeu au contribuit la acest deznodământ dureros, dar mai ales modul în care Sharjah a fost pulverizată.

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

La Dubai, campioana sezonului trecut, Shabab Al-Ahli, a primit vizita celor de la Sharjah, echipa care a „confiscat“ toate cupele în stagiunea precedentă. Mai precis, formația lui Olăroiu a cucerit Cupa Președintelui, Cupa Emiratelor și Supercupa Emiratelor. Doar că acum Sharjah traversează o criză. Ceea ce s-a văzut și vineri, în confruntarea cu Shabab Al-Ahli.

Paradoxal, Sharjah, deși cu rezultate oscilante, a început mai bine meciul cu Shabab Al-Ahli. Și a avut 2-0 după 26 de minute, Camara și Marega punctând pentru oaspeți. Apoi însă, partida s-a transformat într-un dezastru pentru Sharjah! Pentru că Abdelaziz Alkaabi a văzut „roșu“ direct, în minutul 32. Și, în inferioritate numerică, echipa lui Oli s-a „topit“. Încă de la pauză, tabela arăta 3-2 pentru Shabab Al-Ahli după reușitele semnate de Cartabia (36-penalty, 43) și Al-Ghassani (45+5). După pauză, formația antrenată de sârbul Marko Nikolić (44 de ani) a continuat să înscrie. De încă trei ori, prin Mateusão (68), Abdalla Suhail (79) și Yuri Cesar (88).

Așadar, Supercupa Emiratelor a fost câștigată de Shabab Al-Ahli, scor 6-2! Iar Olăroiu riscă demiterea de la Sharjah, având în vedere că, în campionat, echipa e doar pe 4, la opt puncte de liderul Al-Wasl Dubai. În plus, în Liga Campionilor Asiei, Sharjah a fost eliminată după faza grupelor, ceea a îngreunat și mai mult situația tehnicianului român de 54 de ani. În aceste condiții, sunt șanse mari ca el să părăsească Sharjah, iar clubul să angajeze alt antrenor până la primul meci din 2024, pe 16 februarie.

VEZI REZUMATUL MECIULUI SHABAB AL-AHLI - SHARJAH

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite