O primă lovitură pentru CFR Cluj, de la Tribunalul Sportiv de la Lausanne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sancţionată cu 24 de puncte de către Comisiile FRF, din cauza datoriilor către cinci foşti jucători, CFR Cluj a atacat decizia şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

La 4 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat CFR Cluj cu 24 de puncte de suspendare, pentru neplata unor datorii către cinci jucători, Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei. De asemenea, grupării din Gruia i-a fost interzis şi să mai facă transferuri.

CFR Cluj a depus memoriu la această decizie, respins însă de către Comisia de Recurs a FRF, la 20 februarie. 

După ce şi-a epuizat căile de atac pe plan intern, echipa ardeleană a întreprins la TAS două acţiuni, una fiind recursul în sine la această decizie. 

Doar că CFR a mai cerut şi o suspendare a hotărârii comisiilor jurisdicţionale din România de depunctare şi interzicere a efectuării transferurilor, până la judecarea recursului. 

„TAS a respins această cerere de suspendare, urmând ca ulterior să se pronunţe asupra recursului făcut de CFR în acest caz“, a declarat Emilian Hulubei, preşedintele AFAN (Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori), pentru MEDIAFAX.

În urma sancţiunii din 4 februarie, CFR Cluj a căzut de pe locul 2 pe ultima poziţie în Liga I, pe care o ocupă şi acum. După 20 de etape, echipa din Gruia are 11 puncte. 

Citeşte şi 

S-a schimbat clasamentul. CFR Cluj a preluat oficial ultimul loc după ce LPF a depunctat-o cu 24 de puncte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite