O fostă campioană trăieşte din mila fanilor. Chetă făcută pentru ca echipa să aibă bani de motorină pentru deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Unirea Urziceni şi FC Argeş, o altă fostă campioană a României se îndreaptă cu paşi mici, siguri către desfiinţare. Practic, echipa mai supravieţuieşte doar datorită fanilor.

Oţelul Galaţi, căci despre această echipă este vorba, a putut pleca la Suceava, în vederea meciului cu Rapid CFR de astăzi, doar datorită devotamentului fanilor. Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oţelul, a spus, după ce suporterii au strâns toţi banii necesari deplasării la Suceava, că şi de această dată s-a demonstrat că Oţelul trăieşte doar datorită suporterilor săi. “În România e o raritate ca activitatea curentă a unei echipe să fie susţinută financiar de suporterii săi. Iată că la Oţelul se întâmplă asta. Mă simt mai mândru ca niciodată că am jucat pentru această echipă, că sunt la acest club, că împreună suntem Oţelul”, a declarat Munteanu, citat de cotidianul Viaţa Liberă.  

Samoel Cojoc, căpitanul Oţelului, a spus că gestul suporterilor reprezintă motivaţia maximă pentru partida de la Suceava. “Nimic pe lumea asta nu ar putea motiva un fotbalist mai mult ca un gest cum este cel al suporterilor noştri. Un lucru este sigur, ne vom bate toţi pentru fiecare fază, pentru fiecare minge, pentru tot ce înseamnă Oţelul”, a declarat Cojoc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite