Nicolae Mitea a prefaţat meciul de baraj dintre Chiajna şi Rapid cu o afirmaţie comică: „Vrem cele trei puncte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înainte de a sosi la Chiajna, Mitea a mai evoluat la Petrolul
Înainte de a sosi la Chiajna, Mitea a mai evoluat la Petrolul

Rapid şi Concordia Chiajna se vor întâlni sâmbătă în barajul de menţinere în Liga 1. Fotbalistul ilfovenilor, Nicolae Mitea, a făcut ziua mai frumoasă jurnaliştilor veniţi la aeroport să o aştepte pe Chiajna.

Concordia şi-a întrerupt stagiul de pregătire din Austria, sosind astăzi în România. În ultimul meci de verificare, echipa galben-verde a fost învinsă cu 3-2 de Al Hilal.
Antrenorul Chiajnei, Ionuţ Chirilă, prevede un meci echilibrat între Chiajna şi Rapid: "Noi am pierdut 4-5 jucători. Rapid are valori individuale net superioare, cu experienţă şi maturitate în joc, dar forţa colectivă învinge de multe ori. O să fie un meci tare oricum". 
Nicolae Mitea nu va putea evolua pentru Chiajna, fiind total nepregătit fizic, însă a dat o declaraţie ilară, spunând că echipa sa ţinteşte cele trei puncte. „Am încredere că vom trece peste acest meci greu, ne-am pregătit bine, băieţii sunt în formă şi sper să dea totul pe teren. Important e ca noi să mergem bine, să facem un meci bun pe teren şi să câştigăm cele trei puncte, pentru că de aia ne şi prezentăm”, a afirmat Nicky Mitea. 

Cu ce jucători s-a întărit Rapid înaintea meciului de sâmbătă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite