Neymar: „Messi este un idol pentru mine şi aşa va rămâne!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neymar este ultimul jucător transferat de Barcelona, considerat o mare lovitură pe piaţa transferurilor pe care echipa catalană a reuşit-o. Prezentat deja pe Camp Nou în faţa a peste 50.000 de spectatori, brazilianul pare să se integreze repede în formaţia spaniolă.

Neymar a petrecut deocamdată o singură în zi în Barcelona, dar urmează să se întoarcă la jumătatea lui iulie. În puţinul timp petrecut în Spania, brazilianul a dezvăluit cine a stat în spatele deciziei sale de transfer la gruparea blaugrana şi care sunt motivaţiile sale, în cadrul unui interviu acordat televiziunii oficiale a clubului.

„Să fiu jucătorul Barcelonei este un vis devenit realitate. Dani Alves mi-a vorbit mereu foarte frumos despre Barcelona, despre oraş, despre club, dar mai ales despre echipă. Are jucători foarte buni, dar cel mai important, ei sunt foarte apropiaţi, buni prieteni. Adriano mi-a spus aceleaşi lucruri şi m-a convins. Cel mai mult m-a impresionat simplitatea din jocul Barcelonei, modul prin care a reuşit să câştige absolut totul. Au lăsat cu gura căscată pe toată lumea. La fel mi s-a întâmplat şi mie şi colegilor de la Santos atunci când am jucat împotriva Barcelonei. 

Messi este un idol pentru mine, întodeauna a fost şi va fi în continuare. Acum am ocazia să joc alături de el şi sigur va fi o experienţă extraordinară. Ronaldinho nu are comparaţie, a făcut istorie la Barcelona şi la naţionala Braziliei. Eu abia acum îmi încep cariera la Barcelona şi sper să îmi las şi eu amprenta asupra istoriei acestui club minunat“, a declarat brazilianul.

Ştiri pe aeeaşi temă:

Vilanova îl felicită pe Neymar: „Ai ales sportul, nu banii! Brazilianul este cel mai scump transfer făcut de Barcelona, după Ibrahimovici“

VIDEO Toate detaliile „zilei Neymar“. Brazilianul a fost prezentat oficial la Barcelona, a costat mai mult decât s-a anunţat iniţial şi are o clauză uriaşă

Neymar, pe locul opt în topul celor mai scumpe transferuri din lume

Există şi jucători care refuză Barcelona. Brazilianul Neymar preferă o altă echipă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite