Neymar, irezistibil: Ce i-a spus Vlăduţei Lupău înainte de a o lua în braţe FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lupau

În România, despre meciul PSG - Leipzig din etapa a 3-a a grupelor Ligii Campionilor s-a scris mai mult datorită unei întâlniri care a avut loc în tribunele stadionului „Parc des Princes“.

Concret, la meciul în care Messi a atins noi borne fabuloase, după cum „Adevărul“ a scris aici, brazilianul Neymar, un alt star al PSG-ului, a stat în tribune, fiind indisponibil.

După victoria PSG-ului, o ştire-bombă a apărut, mai întâi, în presa mondenă din România: Neymar s-a întâlni cu cântăreaţa de muzică populară, Vlăduţa Lupău, care e mare fan PSG şi Neymar. „Adevărul“ a scris aici cum de a ajuns Vlăduţa să meargă la partida PSG - Leipzig, îmbrăcată chiar într-un tricou al lui Neymar.

După ce au apărut şi imaginile acestei întâlniri, acum Vlăduţa Lupău a povestit pentru prosport.ro ce i-a zis Neymar în tribuna VIP.

Ce a povestit Vlăduţa Lupău?

*I-am spus că sunt fana lui, că îl urmăresc şi că nu-mi vine să cred că am ajuns să fac poză cu el. El mi-a transmis că sunt drăguţă şi m-a luat în braţe.

*L-am văzut şi pe Ronaldinho (n.r. - a fost şi el în tribune, la meciul cu Leipzig). Recunosc că înainte nu ştiam cine e, dar după ce mi-a spus Adi (n.r. - fotbalistul Adrian Rus, soţul ei) ştiu. Noi, fetele, avem câţiva preferaţi din fotbal. Nu îi ştiu pe toţi, dar mi-a zis Adi ce a însemnat Ronaldinho pentru fotbalul mondial. Eu pe vremea aceea nu mă uitam la fotbal.

Lupau
vladuta lupau facebook
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite