Naţionala României, demnă de Dosarele X: joc insipid, realizare extraordinară. Ce a anunţat Răzvan Burleanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

La 48 de ore după o nouă prestaţie extrem de slabă a primei reprezentative, de această dată cu Irlanda de Nord, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal le-a dat o veste mare suporterilor.

România a oferit 90 de minute de fotbal de proastă calitate, la Belfast, însă rezultatul înseamnă că tricolorii sunt ca şi calificaţi la Euro 2016, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Şirul lung al meciurilor proaste făcute de naţională i-a indignat şi pe foştii mari jucători ai primei reprezentative, iar Ilie Balaci a avut o răbufnire după remiza cu Irlanda de Nord.

Deşi Chipciu şi compania nu joacă nimic, România îşi va continua ascensiunea în ierarhia FIFA, acolo unde acum ocupă poziţia a 12-a.

Burleanu: „Vrem calificarea de pe locul 1“

Astfel, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a făcut un anunţ fericit, potrivit Digi Sport. „Astăzi, deşi nu s-a publicat clasamentul, cunoaştem deja că suntem în primele 10 ţări la nivel internaţional, lucru care ne va ajuta la tragerea la sorţi din luna iulie“, a spus Burleanu, referindu-se la preliminariile Mondialului din 2018.

Burleanu nu e descurajat de jocul dezolant al tricolorilor, după cum a mărturisit la Dolce Sport. „Cu Irlanda de Nord, a fost un rezultat corect după cum s-a disputat meciul. A fost un meci de uzură fizică, fără realizări din punct de vedere tehnic. Ne interesează acest punct, care ne plasează pe primul loc în grupa de calificare. Vrem să ne calificăm la Euro 2016 de pe primul loc“, a insistat şeful fotbalului românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite