Mourinho, victorie cu fluierături!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a câştigat la limită (1-0) meciul cu Osasuna, dar suporterii de pe „Santiago Bernabeu” şi-au taxat favoriţii pentru lipsa spectacolului în joc.

„The Special One" începe să-şi pună amprenta pe evoluţiile „galacticilor", ştiindu-se faptul că echipele antrenate de tehnicianul portughez câştigă mai mereu, însă nu prin evoluţii entuziasmante.

Aşa s-a întâmplat şi contra Osasunei, la debutul oficial al lui Jose Mourinho (foto) în faţa propriilor fani. Deşi în teren s-au aflat în acelaşi timp Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema şi Özil, „albii" s-au impus cu un gol marcat de fundaşul Ricardo Carvalho.

A fost şi motivul pentru care pe „Bernabeu" s-au auzit deseori fluierături. „Nu pot să comentez asemenea gesturi, pentru că spectatorii plătesc bilete de intrare şi au dreptul să se manifeste aşa cum vor", a răspuns, în stilul său personal, Jose Mourinho.

„Nu a fost deloc o partidă complicată. Ne-am impus cu lejeritate. Pentru mine contează cel mai mult faptul că după două etape am primit zero goluri şi Casillas a avut zero intervenţii salvatoare", a completat antrenorul cu care Inter a câştigat sezonul trecut Liga Campionilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite