Mourinho, lângă Gaddafi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul egal obţinut de Real Madrid pe terenul lui Lyon în patru meciuri din Liga Campionior l-a mulţumit doar pe jumătate pe Jose Mourinho (foto).

Portughezul a fost extrem de nemulţumit de arbitrajul lui Wolfgang Stark, căruia i-a reproşat neacordarea unui penalty la un henţ în careu al lui Gourcuff. Faza s-a petrecut în minutul 63, la scorul de 0-0, moment în care antrenorul Realului a făcut o criză de nervi la marginea terenului.

„Există decizii pe care un arbitru le poate lua mai greu sau mai uşor, dar sunt situaţii atât de clare încât nu are nimeni niciun dubiu" şi-a început Mourinho atacul după meci. „Faza s-a petrecut la cinci metri de central şi de asistentul adiţional. Patru ochi nu au fost în stare să vadă ce am văzut toţi, nu există scuză pentru asta. Sunt furios! Un arbitru trebuie să vadă astfel de lucruri", a continuat Mourinho.

„El Mundo Deportivo" a scris despre antrenorul Realului că l-a exasperat pe Thorsten Kinhöfer, rezerva de arbitru: „Să stai lângă Mourinho la un meci de fotbal se transformă într-o profesie cu grad ridicat de risc. Întrebaţi-l pe al patrulea oficial. Săracul, i-a auzit atât de aproape protestele scandaloase că ştie, probabil, şi ce gumă mestecă setubalezul". Spaniolii i-au sugerat apoi lui Mourinho unde ar putea să-şi verse mai constructiv nervii: „Alături de protestarii din Libia, care vor să răstoarne regimul lui Gaddafi". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite