Motivaţie suplimentară pentru Simona Halep. Fiecare as servit la turneul de la Brisbane va fi răsplătit cu o sumă de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va debuta în noul an la turneul de la Brisbane, programat să înceapă pe 3 ianuarie, unde jucătoarea noastră este favorita numărul 1.

La Brisbane, Simona Halep are un motiv în plus pentru a juca şi a servi bine. Fiecare as servit pe arena Pat Rafter va aduce 250 de dolari australieni în contul fundaţiei care are în grijă Casa Ronald McDonald din South East Queensland.

La fel ca la precedenta ediţie, şi acum fiecare as servit pe Arena Pat Rafter contează enorm pentru copiii australieni. Pentru că, în urma unui acord între organizatorii turneului şi unul dintre sponsorii competiţiei, Treasury Casino & Hotel va dona, pentru fiecare as servit, câte 250 de dolari australieni în contul fundaţiei care are în grijă Casa Ronald McDonald din South East Queensland. Obiectivul e să se strângă cel puţin 100.000 de dolari australieni. Evident, grosul va veni din competiţia masculină, acolo unde, de exemplu, Milos Raonic a servit la ediţia trecută 80 de aşi pe această arenă. Numai că la ediţia trecută se donat doar câte 100 de dolari.

Şi fetele pot contribui, desigur, la suma totală, iar Simona Halep, în calitatea ei de cap de serie numărul 1, va avea ocazia să o facă, pentru că e de aşteptat ca meciurile ei să fie programate pe Arena Pat Rafter. Ea va juca cel mai probabil de luni, căci e greu de crezut că, fiind principala favorită, va fi trecută în programul zilei inaugurale, care e duminică.

Casele Ronald McDonald funcţionează în apropierea spitalelor de copii şi asigură găzduirea gratuită a familiilor celor mici care sunt internaţi şi trataţi în aceste spitale. 

"Simona Halep va fi viitorul număr 1 mondial" Vezi AICI Cine spune asta despre jucătoarea noastră

Primul turneu al Simonei Halep din 2016 se vede şi în România. Află aici unde poate fi urmărit

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite