Moroșanu a vrut să se bată, dar n-a avut cu cine - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre meciul lui Moroșanu, preferințele pentru Campionatului European din 2012, dorința lui Becali de a închide site-ul fanilor și despre primul antrenament la Steaua al lui Parpas.

Moroșanu a vrut să se bată, dar n-a avut cu cine

Supărare mare pentru Cătălin Moroșanu. "Moartea din Carpați" a vrut să facă spectacol la Budapesta, dar a avut ghinion. Adversarul său și-a luxat genunchiul și n-a mai putut continua meciul, scrie Sport.ro. Moroșanu a obținut victoria, dar s-a umplut de nervi. Moroșanu a apelat la loviturile de picior, care au mers și mai bine după ce Pu'u a căzut singur din picioare. Genunchiul nu l-a mai ținut pe samoan, care a abandonat după ce a mai călcat o dată greșit. Moroșanu a explodat în ring, vroia un meci tare și o victorie mult mai clară.

Parpas, la un pas de leşin la primul antrenament la Steaua

Noua achiziţie a Stelei n-a ţinut ritmul cu coechipierii la şedinţa de pregătire de ieri, scrie Gazata Sporturilor. Cipriotul Stelios Parpas, care a luat tricoul cu numărul 2, a terminat antrenamentul aproape leşinat. Tehnicianul Stelei a încercat să explice starea lui Parpas. "Este chiar obosit. A făcut 13 ore pe drum, a schimbat 3 avioane, a ajuns la ora 1:00 în cantonament, a adormit pe la 3:00, iar la 8:30 era deja treaz. E normal să fie obosit", a spus "Lippi". "De ce nu mi-ai zis, mă Mihai, că treceam prin Cipru cu charterul şi îl luam şi pe el în drum spre Antalya", i-a zis Becali antrenorului.

Ionuţ Lupescu: "Mi-aş dori să picăm cu Anglia"

Am terminat pe locul 5 ultima campanie de calificare, dar avem curaj înainte de tragerea la sorţi. "Ne dorim o grupă cu Anglia, din care să mergem la Euro", a spus directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. Staff-ul naţionalei nu vrea o singură echipă: Moldova lui Gabi Balint. ”Mi-aș dori să cădem cu Anglia. Nu am mai jucat de mult cu o echipă britanică. Ar fi interesant să jucăm pe Wembley”, a declarat, pentru GSPTv, Lupescu. ”Indiferent de adversarele pe care le vom avea, noi trebuie să ne obținem calificarea la turneul final al Campionatului European”, a continuat Răzvan Lucescu.

Becali vrea să închidă siteul fanilor!

Deşi a clamat peste tot că vrea să facă pace cu suporterii Stelei şi este dispus să-şi ceară scuze şi să renunţe la interdicţii, Gigi Becali pare să folosească metode folosite în vremurile întunecate ale comunismului pentru a le închide gura fanilor. Astfel, europarlamentarul l-a însărcinat pe Valeriu Argăseală să facă totul pentru a închide principalul mijloc de comunicare al suporterilor, respectiv siteul www.fcsteaua.ro. ”Nu putem fi de acord cu închiderea siteului, dar trebuie să precizăm că noi nu am dorit să profităm de pe urma numelui Stelei, fiindcă întotdeauna ne-am declarat siteul tuturor steliştilor, indiferent de simpatii. Rămâne să vedem ce va face clubul în continuare", a declarat pentru Prosport, Laurenţiu Nicolae, membru al Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti.

Rădulescu: "Dacă picăm cu Franța în preliminarii, nu mai scapă"

Directorul Școlii Federale de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal, Mircea Rădulescu, preferă Franța ca adversar în preliminariile pentru Campionatul European din 2012. ”Dacă picăm cu Franța, de data asta nu mai scapă. Noi avem trei egaluri în ultimele trei meciuri cu ei. Nu sunt de ici de colo rezultatele astea. I-am urmărit foarte mult și în ziarele de specialitate din Franța, tot timpul când veneau meciurile cu România, spuneau că îi așteaptă un meci greu. Cred că am devenit pentru ei un fel de tradiție negativă și mă bazez pe faptul că am prins destul curaj în întâlnirile cu ei și Franța e o echipă care nu mai are jucători de top, cum spun specialiștii francezi”, a declarat Mircea Radulescu pentru Sport Total FM.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite