Moment rar în Liga I: un conducător a admis că echipa sa a fost favorizată de arbitru: „Am egalat dintr-un penalty inventat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean (numărul 18) a marcat cu Bistriţa, dar va rata derby-ul cu Steaua
Lucian Sânmărtean (numărul 18) a marcat cu Bistriţa, dar va rata derby-ul cu Steaua

În campionatul românesc, în general, se merge pe un principiu clar: „are dreptate cine strigă mai tare“. Astfel, nu mai contează adevărul, iar mulţi neagă evidenţa cu nesimţire. Luni însă, am avut parte de o declaraţie incredibilă.

Vasluiul s-a chinuit pentru o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu penultima clasată Gloria Bistriţa. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 2 şi a fost nevoie de o lovitură de la 11 metri acordată cu mare uşurinţă de centralul Marcel Bârsan pentru ca Vasluiul să egaleze în minutul 90+5!

La final, finanţatorul galben-verzilor a admis că echipa sa nu merita nici măcar egalul. „Am crezut că vin să văd un meci spectaculos, dar, din păcate, n-am văzut nimic. Singurul remarcat e Lucian Sânmărtean, care a demonstrat că e fotbalist. În rest, n-am remarcat nimic. Avem jucători improvizaţi pentru fotbal. Arbitrajul? Ce să zic. Au fost trei penalty-uri curate pentru Vaslui, neacordate, şi unul inventat, care a fost dat. Dar, repet, nu trebuie să te plângi de altceva, după o prestaţie precum cea din faţa Bistriţei“, a spus Adrian Porumboiu.

L-au pierdut pe Sânmărtean

Cu două egaluri şi o înfrângere în 2013, FC Vaslui va juca, etapa viitoare, pe „Arena Naţională“ contra Stelei. Pentru partida de duminică (20.00, Digi Sport 1), moldovenii l-au pierdut pe Lucian Sânmărtean, cel care a luat un „galben“ cu Bistriţa, devenind suspendat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite