Moment istoric pentru fotbalul românesc: Marele meci din Liga a 4-a se va juca pe „Arena Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care multe dintre partidele din primul eşalon se dispută în faţa unor tribune goale, sunt aşteptaţi 30.000 de oameni la o confruntare din ligile inferioare.

Fotbalul românesc a pierdut multe echipe de tradiţie în ultimii ani, iar unele dintre ele, precum Rapid, s-au renăscut în liga a 4-a, în timp ce altele, precum CSA Steaua, îşi caută adevărata identitate tot prin ligile inferioare.

Duelul celor două formaţii bucureştene urmează să fie găzduit acum de „Arena Naţională“, iar oficialul giuleştenilor, Daniel Pancu, a anunţat la Digi Sport că mizează pe o prezenţă masivă a fanilor în tribune.

„Pe 13 sau 14 aprilie se va disputa partida dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, aproape sigur pe Arena Naţională. Va fi o atmosferă superbă, pentru că vor veni şi fanii noştri şi cei ai Stelei. Ne aşteptăm undeva la 25.000-30.000 de spectatori“, a declarat Pancu.

Meciul tur dintre cele două formaţii, disputat pe Giuleşti, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. După 14 etape, CSA Steaua e lider în seria din care face parte, având 38 de puncte. Podiumul e completat de AS Tricolor (36 de puncte) şi de Academia Rapid (35 de puncte). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite