Mircea Lucescu sare în ajutorul fotbaliştilor din Ucraina. „Il Luce” a închiriat două autobuze pentru angajaţii clubului Dinamo Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

După ce a petrecut 12 ani la formaţia din Doneţk, Mircea Lucescu a semnat în vara anului 2020 cu rivalii de la Dinamo Kiev. Dispus la un moment dat să rămână şi în ţara vecină pentru a fi alături de ucraineni, Mircea Lucescu îi ajută acum cum poate pe angajaţii clubului Dinamo Kiev.

Lucescu a închiriat două autocare care au transportat familiile staff-ului său tehnic de la echipa din capitala Ucrainei, pentru a scăpa de invazia rusă, potrivit Digisport.

Familiile angajaţilor de la Dinamo Kiev au fost transportate în siguranţă în România. Acum, persoanele se află în afara oricărui pericol, într-un centru de refugiaţi din Iaşi, potrivit jurnalistului Emanuel Roşu.

De asemenea, în România se află şi Sergei Sidorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev. Acesta a ales să plece din Ucraina pentru protecţia celor trei copii ai săi, mai notează sursa citată. Antrenorul român a fost implicat, alături de FRF, UEFA şi federaţia moldoveană, şi în aducerea la Bucureşti a străinilor de la Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev, care apoi au plecat spre America de Sud.

Mircea Lucescu anunţase, iniţial, că va rămâne în Ucraina, dar a luat decizia de a pleca după ce s-a confirmat suspendarea campionatului. Tehnicianul a revenit în România pe data de 25 februarie.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite