Mircea Lucescu are un strănepot care joacă fotbal la Rapid. Tatăl copilului este peruvian

0
Publicat:

Lucio are șase ani și jumătate și se antrenează de câteva luni în centrul de tineret al giuleștenilor.

Antrenorul român Mircea Lucescu FOTO: arhivă
Antrenorul român Mircea Lucescu FOTO: arhivă

Lucio, strănepotul lui Mircea Lucescu și totodată nepotul lui Răzvan Lucescu, continuă tradiția familiei și într-o zi ar putea juca fotbal la nivel mare. Lucio este fiul lui Marilu, fata lui Răzvan, căsătorită cu un profesor universitar peruvian.

Băiatul are șase ani și jumătate și de câteva luni e în centrul de tineret al echipei Rapid București, o asociație care include grupele de copii născuți după 2014. Celălalt copil al lui Răzvan, Matei, nu a continuat tradiția, deși a avut o tentativă, scrie fanatik.ro.

Lucio, cel mai mic fotbalist Lucescu, a moștenit pasiunea pentru joc. Il Luce s-a arătat încântat în interviul Playsport”Am un strănepot care vrea să joace, da, se pregăteşte acum să facă fotbal, din septembrie vrea să se ducă la fotbal. Am avut şi grijă să-i cumpărăm strănepotului tricouri şi a simţit pe pielea lui ce înseamnă să ai un tricou de fotbal. I-a luat și tatăl lui, care e peruan”.

Și Mircea Lucescu, și Răzvan, au avut o carieră legată atât de Rapid, cât și de Dinamo.

Răzvan a început ca portar în grupele de juniori la Dinamo, apoi a trecut la Sportul Studențesc și avea să ajungă mai târziu goalkeeper, vicepreședinte și antrenor al vișiniilor.

Mircea Lucescu a adunat 251 de meciuri și 57 de goluri la Dinamo. Acum în vârstă de 78 de ani, el i-a antrenat pe ”câini” timp de cinci ani, între 1985 și 1990.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite