Mircea Bornescu: „Regret că am semnat cu giuleştenii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pragul meciului cu Gaz Metan, reapar problemele la Rapid. Bornescu s-a plâns apropiaţilor că a luat o decizie greşită când a venit în Giuleşti, acum când Dinu Gheorghe l-a readus la echipă pe Dani Coman.

Mircea Bornescu spera să părăsească Giuleştiul, după ce Coman a venit Rapid, dar oficialii clubului i-au transmis clar că poate pleca doar pentru 300.000 de euro. Sumă neagreată însă de fostul portar al Craiovei, care a venit liber de contract în Grant. Acesta a fost urmărit de mai mulţi agenţi în startul sezonului, dar până în acest moment nu a apărut nicio ofertă clară pentru el.

Cristi Pustai: „putem să-i batem"

În aceste condiţii, Bornescu e decis să rămână în Giuleşti, deşi e extrem de deranjat de situaţia în faţa căreia este pus, de a lupta cu Dani Coman pentru un post de titular. „Mie nu-mi este teamă că-mi pierd locul din poartă. Rămân până în iarnă şi mai mult ca sigur o să apăr meci de meci", le-a spus portarul apropiaţilor.

Totuşi, Bornescu­ regretă că înainte de a veni la Rapid nu a plecat afară: „Am avut oferte să plec în străinătate, dar eu am ales Rapid. Acum regret că am semnat", s-a plâns portarul.Trupa lui Şumudică vrea să câştige cu Gaz Metan, formaţie cu care remiza pe finalul campionatului trecut, 0-0. Antrenorul Cristi Pustai spune că acest rezultat a lăsat Rapidul în afara Europei, giuleştenii terminând campionatul pe locul 7, la un punct de Dinamo. „Anul trecut, Rapid a jucat frumos şi nu a prins cupele europene, poate şi din cauza acelui egal făcut la Mediaş. Putem să-i batem acum", a pus Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite