Mircea Bornescu pleacă de la Rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Rada l-a lăsat iar în afara lotului pe fostul portar al Ştiinţei, iar după meciul cu Târgu-Mureş portarul va părăsi echipa.

Coman a câştigat războiul cu Mircea Bornescu odată cu instalarea lui Marian Rada. Noul antrenor al giuleştenilor a decis să meargă pe mâna lui Dani, pe care l-a folosit cu Pandurii, pentru ca la derby-ul cu Steaua, Bornescu să nu facă parte nici măcar din lot! „S-a decis acest lucru pentru că am salutat galeria care l-a înjurat pe Coman", a spus Bornescu. Rada a hotărât ieri să nu-l cheme nici pentru meciul de astăzi cu Târgu-Mureş pe „Pepe", iar portarul anunţă prin vocea impresarului Ana Maria Prodan că va pleca de la Rapid! „De luni, după meciul cu Târgu-Mureş, voi merge la club să cer hârtie ca Mircea să plece", anunţă Prodanca. 

Bornescu e nemulţumit pentru că a renunţat la câteva zeci de mii de euro pe care avea să-i primească de la Craiova pentru a juca în Giuleşti. „Pepe" e rapidist de mic, mergea în galeria „feroviarilor" şi şi-a dorit mereu să apere poarta clubului din Grant. Din păcate pentru el, visul lui s-a împlinit aproape simultan cu readucerea la Rapid a lui Dănuţ Coman. De atunci, între cei doi a început „războiul rece", tranşat în cele din urmă de Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite