Mihai Stoica l-a şocat pe un italian: „În orice ţară normală, era cu bagajele la uşă imediat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renzo Rossi (dreapta), alături de Cristiano Bergodi
Renzo Rossi (dreapta), alături de Cristiano Bergodi

Un fost colaborator al clubului din Ghencea e uimit că managerul n-a fost dat afară de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au fost reclamaţi la FIFA.

Brazilianul Rafael Cruz s-a alăturat lotului Stelei în cantonamentul din Spania. Fotbalistul de 28 de ani a fost prezentat ca fiind deja transferat de Mihai Stoica şi de Laurenţiu Reghecampf, însă, după numai un meci în tricoul Stelei, Gigi Becali l-a trimis acasă.

Această situaţie l-a scos din sărite pe impresarul lui Cruz, care a susţinut că jucătorul său nu venise la Steaua ca să dea probe, ci fiindcă primise o promisiune de transfer, un document semnat de Mihai Stoica. Agentul FIFA a reclamat deja formaţia din Ghencea la forul mondial, solicitând daune pentru ceea ce s-a întâmplat cu Rafael Cruz. 

Renzo Rossi, cel care a lucrat alături de Cristiano Bergodi în România, şi a fost inclusiv team-manager la Rapid, spune că Meme ar fi trebuit să fie concediat din cauza faptului că a luat o hotărâre de unul singur şi a implicat Steaua într-un scandal.

„Dacă e adevărat că a semnat acele hârtii legate de Cruz, dacă aşa se întâmplă în Italia, pe loc avea bagajul făcut la uşă. Nu numai în Italia, ci în orice ţară normală. În Italia ar fi avut imediat toate uşile închise la toate cluburile, pentru abuz în funcţie, faptă gravă şi pedepsită. Trebuie să fim profesionişti mereu. Meme a pus pe societate o pată urâtă“, a declarat Renzo Rossi la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite