Mihai Leu, vizită specială la Muzeul Aurului din Brad. „Suntem mândri că e hunedorean de-al nostru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai leu (dreapta), fost boxer FOTO Primaria oraşului Bârlad
Mihai leu (dreapta), fost boxer FOTO Primaria oraşului Bârlad

Multiplul campion la box şi raliuri Mihai Leu s-a aflat în această săptămână, în turneu, în cele mai importante oraşe din judeţul Hunedoara, ca ambasador Auto Schunn, companie care reprezintă brandul Mercedes Benz în vestul şi nordul României.

Locuitorii din Orăştie, Simeria, Brad şi Haţeg au fost invitaţi să încerce cele mai noi maşini lansate de producătorul german, urmând ca în week-end caravana auto să ajungă la Petroşani şi Cinciş. La Brad, Mihai Leu şi conducerea companiei auto, reprezentată de acţionarul majoritar Jurgen Schunn şi managerul general Elena Kovacs, au avut parte de o surpriză deosebită din partea primarului Florin Cazacu, care a invitat delegaţia specială să viziteze Muzeul Aurului. 

Aici se află cea mai mare colecţie de piese din aur nativ din Europa, originare din Munţii Metaliferi şi formată din peste 1300 de exponate din aur, găsite atât în minele din ţară dar şi din întreaga lume. Muzeul a fost redeschis publicului în decembrie 2012 după 5 ani de renovări. „Mihai Leu este un vechi prieten al brădenilor şi, la fel ca toţi românii, suntem mândri de performanţele lui şi mai ales că este hunedorean de-al nostru. Ne bucurăm că a vizitat Muzeul Aurului din Brad unde a redescoperit strălucirea aurului nativ şi sunt convins că va recomanda cu căldura vizitarea acestui muzeu unic în Europa“, a declarat primarul oraşului Brad, Florin Cazacu pentru iClara.ro. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu s-a întrecut cu un elicopter. Copilot i-a fost campionul mondial Yamato Zaharia

Simona Halep, Camelia Potec, Doina Melinte şi Elena Kovacs au fost declarate Femeile de Succes ale anului 2014

Şitiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO | Nu vă jucaţi cu ea! Adolescenta Cristina Cosma: "M-a întrebat un băiat dacă am curaj să boxez cu el". Ce a urmat

După despărţirea de Larouche, Lucian Bute lucrează cu fostul antrenor al lui Pacquaio

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite