Mihaela Buzărnescu donează pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MIhaela Buzărnescu, numărul 120 WTA FOTO Arhivă personală/Facebook
MIhaela Buzărnescu, numărul 120 WTA FOTO Arhivă personală/Facebook

Mihaela Buzărnescu a făcut o donaţie pentru Spitalul Gerota, pe fondul pandemiei de coronavirus, unde mai multe cadre medicale au fost infectate.

Românca vrea să dea o mână de ajutor cadrelor medicale, care au fost infectate cu coronavirus, de către un fost ofiţer MAI, ce a ascuns o vizită în Israel. 

„Am urmărit cu mare durere în suflet întâmplările din ultimele două săptămâni şi parca sunt desprinse dintr-un film SF. Încă nu-mi vine să cred că trăim astfel de momente, dar ştiu că împreună putem trece peste orice. Cel mai important este să stăm acasă, dar dacă avem posibilitatea să dăm o mână de ajutor, haideţi să o facem pentru cei care trăiesc, zi de zi, momente foarte grele şi luptă pentru sănătatea noastră. 

Salut iniţiativa Simonei Halep, dar şi a Biancăi Andreescu din Canada şi aş dori să mă alătur cu o donaţie către Spitalul Gerota. Am ales să donez o sumă de bani către spitalul care a fost în linia întâi, încă de la începutul apariţiei acestui virus şi foartă multă lume a fost afectată. Ei tratează cazurile cele mai grele în continuare. 

Gândurile şi rugăciunile mele sunt către toţi cei care sunt implicaţi, în aceste cereri sau momente extrem de dificile, care vor să ne ajute şi anume: doctorii, poliţiştii, oamenii din farmacii, oamenii care merg în fiecare zi la muncă, din supermarket-uri, cei de la salubritate, toţi oamenii care sunt expuşi acestui virus şi care fac aceste lucruri doar pentru a ne ajuta şi a încerca să trecem împreună peste aceste momente dificile. Doar împreună putem trece prin aceste momente şi să le depăşim cu bine”, a fost mesajul transmis de Mihaela Buzărnescu, prin intermediul unui video publicat pe Facebook.
Reamintim cazul unui ofiţer MAI, care a fost plecat în Israel şi a ascuns acest lucru, infectând peste 50 de persoane, după întoarcerea sa în ţară. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri