Mickey Rourke îşi va scoate dinţii pentru a juca rolul lui Gareth Thomas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul actor american va apărea din nou într-un film cu tematică sportivă - a jucat rolul unui luptător în "The Wrestler". Rourke va intra "în pielea" lui Gareth Thomas, primul rugbyst de top care a recunoscut că este homosexual.

Cum rolul este unul pretenţios, americanul a mers la Cardiff, weekend-ul trecut, pentru a vizita Millennium Stadium şi a se întălni cu Gareth Thomas, care evoluează acum la Crusaders, în Super League (la rugby în XIII). "Am făcut cercetări, puţin câte puţin. Nu pot spune că am reuşit să descopăr într-o zi lucruri care îmi erau necunoscute până acum. Am vorbit cu Gareth, cu oameni care cunosc rugby-ul. Nu vreau să mă grăbesc. Vreau să aprofundez problema la maximum. Nu vreau să dau dovadă de lipsă de respect faţă de acest sport", a declarat Mickey Rourke, care îşi va scoate câţiva dinţi pentru a semăna cu personajul pe care îl va întruchipa pe peliculă.

Născut în 25 iulie 1974, la Bridgend, Gareth Thomas este o figură legendară a rugby-ului internaţional. În 26 mai 2007, el a devenit cel mai selecţionat rugbyst galez din istorie (a jucat 100 de meciuri test sau oficiale), depăşindu-l pe Gareth Llewellyn. De asemenea, cu cele 40 de eseuri marcate (200 de puncte), a doborât recordul lui Ieuan Evans, fiind cel mai eficient jucător care a evoluat pentru naţională. În 2009, Thomas a fost primul internaţional de rugby din era profesionistă care şi-a asumat public faptul că este homosexual. În mai 2010, a plecat de la Blues Cardiff, renunţând la varianta în XV-le a sportului cu balonul oval pentru a se dedica celei în XII- A semnat pentru Crusaders şi a devenit, de asemenea, internaţional de rugby league. A participat la patru ediţii ale Cupei Mondiale (1995, 1999, 2003 şi 2007) şi a câştigat Turneul celor 6 Naţiuni, cu Mare Şlem, în 2005.

Celebru în anii 80, Mickey Rourke (59 de ani) a fost nominalizat la Oscar şi a primit Golden Globes, în 2009, pentru rolul luptătorului din "The Wrestler". În 1991, aflat în declin ca actor, el s-a dedicat carierei de boxer profesionist! Avea 39 de ani şi şi-a ales supranumele "El Marielito". El şi-a propus să dispute 16 meciuri înainte de a câştiga titlul mondial. Interesant este că primul meci i-a adus 250 de dolari, iar la sfârşitul celui de-al doilea an petrecut în ring câştigurile sale treceau de un milion! Cu toate că a obţinut şase victorii în opt meciuri, el nu a fost un boxer strălucit, fiind prea fragil pentru a înfrunta puglişti cu nume. Cum a suferit numeroase operaţii chirurgicale, la faţă, a pus capăt carierei sportive. Era ruinat şi divorţat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite