Mesajul viral al unei campioane olimpice din Rusia: „În faţa ochilor mei, ţara a devenit din nou puternică şi mândră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA EFE
Foto EPA EFE

Veronika Stepanova (21 de ani), campioană olimpică la schi fond, a transmis un mesaj în cadrul premierii organizate de Vladimir Putin, spunând că Rusia a devenit o ţară puternică şi mândră în faţa ochilor ei. Tânăra face parte din grupul de sportivi medaliaţi cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Preşedintele Vladimir Putin a organizat pentru campionii olimpici o premiere, iar Stepanova a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. Ea şi-a exprimat sentimentele de mândrie faţă de ţară şi de conducător şi i-a mulţumit că a făcut din Rusia o adevărată putere.

„M-am născut în ianuarie 2001. În faţa ochilor mei, Rusia a devenit din nou puternică, mândră şi prosperă. Nu le place tuturor, asta este evident. Dar suntem pe drumul cel bun şi cu siguranţă vom câştiga, aşa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice. 

Sunt foarte mândră să primesc astăzi o asemenea onoare de la preşedintele ţării noastre. Vă mulţumesc mult pentru că aţi ridicat steagul ţării! Şi nu vom lăsa această medalie de aur să plece, asta este o promisiune”, a fost discursul Veronikăi Stepanova, chiar în faţa lui Vladimir Putin.

Mesajul sportivei a devenit viral pe reţelele de socializare, iar unele persoane au declarat că ea a fost obligată să rostească acest discurs la ceremonia de premiere.

Veronika Stepanova s-a pronunţat pe subiect şi a spus că mesajul i-a aparţinut în totalitate şi că a venit din suflet.

„Sunt mândră de premiul primit, Ordinul Prieteniei, şi sunt mândră că mi-a fost înmânat de Preşedintele Prieteniei. Tot ceea ce am spus la ceremonia de premiere de la Kremlin sunt sentimentele mele, gândurile mele.

Nu văd niciun motiv să le ascund, mă bucur că am avut o oportunitate specială de a le exprima. Consecinţe negative pentru cariera mea internaţională? Nu mă sperie!

Tuturor celor mă susţin, le dau mâna. Suntem împreună, avem dreptate şi vom câştiga!”, a scris sportiva pe contul său de Instagram, scrie GSP.ro.

        View this post on Instagram                       A post shared by Veronika Stepanova (@stepanova_nika01)
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite