Meciul dintre Steaua şi Astra Giurgiu va fi arbitrat de Alexandru Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va disputa miercuri partida cu Astra Giurgiu (20.30), pe Arena Naţională, la „centru“ fiind desemnat Alexandru Tudor.

Ambele echipe au mai fost „fluierate“ de Alexandru Tudor şi nu au pierdut niciun meci. Steaua a fost arbitrată în meciul cu FC Braşov, disputat în deplasare şi câştigat cu 2-1. De cealaltă parte, giurgiuvenii l-au avut pe Avram în patru rânduri: Astra - Gaz Metan Mediaş (3-1), Pandurii - Astra (1-3), Astra - Ceahlăul (0-0), ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu (1-2).

Steaua va mai întâlni Astra şi pe 22 decembrie, în deplasare, în cadrul unei partide restante din etapa a II-a. Roş-albaştrii ar putea ajunge pe primul loc al Ligii I în cazul în care ar câştiga „dubla“ cu giurgiuvenii. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf se află pe a treia poziţie în clasament, la şase puncte distanţă de liderul primului eşalon românesc.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Programul amicalelor anunţate de Steaua pentru pauza competiţională de iarnă

Duckadam debordează de optimism înaintea „dublei“ Stelei cu Astra: „Nu sunt de nivelul nostru!“ Reghe are aşteptări mari din partea fanilor stelişti

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite