Mattia Destro, moment unic în Serie A! Ce ţinea în mână atacantul lui Genoa când a marcat un gol de generic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mattia Destro

Sâmbătă seara, într-un meci din etapa a 6-a a campionatului italian, Genoa şi Verona au remizat, scor 3-3 (0-1), pe terenul primei echipe,

Oaspeţii au condus cu 2-0, prin golurile lui Giovanni Simeone '8 şi Barak '49, dar gazdele au avut o revenire de poveste şi au întors rezultatul în mai puţin de 10 minute, prin Criscito '77 (p) şi şi Mattia Destro '80 şi '85. Cu toate acestea, Verona a reuşit să smulgă un punct în minutul 90+1, după golul marcat de Kalinici.

Al doilea golul al lui Destro a fost unul cu totul deosebit. Atacantul a fost lansat excelent de Pandev, a preluat mingea, şi-a driblat adversarul direct şi a înscris cu o "scăriţă" de efect. Iar toate aceste lucruri le-am făcut ţinând o sticlă de apă în mână (foto). 

În ciuda faptuiui că echipa sa a fost egalată pe final, Destro a zâmbit când a fost întrebat, la interviurile de la finalul meciului, cum de a ajuns să dea gol cu o sticlă în mână: “Nu am ştiut unde să o arunc”

După acest egal, Verona şi Genoa sunt pe locurile 14, respectiv 15, cu câte cinci puncte. Lider este AC Milan, cu 16 puncte.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite