Măștile anti-COVID revin în forță: „Ne-am relaxat prea devreme“. Unde intră decizia în vigoare imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Turului Italiei care intră în contact cu cicliştii vor fi obligaţi să poarte măşti, în urma cazurilor de COVID-19, care au afectat cursa şi care l-au obligat pe liderul clasamentului general, Remco Evenepoel, să abandoneze, au anunţat organizatorii.

masca jpg

Belgianul Evenepoel s-a retras din Giro duminică, la scurt timp după ce a reintrat în posesia tricoului roz, după o victorie strânsă la contratimp, alăturându-se astfel columbianului Rigoberto Uran şi italianului Filipo Ganna, care au renunţat la rândul lor din cauza coronavirusului.

"Ne-am relaxat atenţia prea devreme. Nu putem lăsa garda jos. Încă de săptămâna aceasta vom reinstaura unele restricţii care fuseseră abolite, cum ar fi obligaţia de purta măşti în zonele în care se intră în contact cu cicliştii. Ar fi trebui să facem asta mai devreme? Probabil că da", a declarat directorul cursei, Mauro Vegni, pentru Gazzetta dello Sport, luni, în prima zi de repaus.

Ai COVID-19? Pedalezi, fără probleme, în continuare!

Echipele nu sunt obligate să-şi testeze cicliştii pentru COVID-19 şi nici în eventualitatea unui caz pozitiv nu sunt obligate să-şi retragă cicliştii din cursă. Britanicul Geraint Thomas va începe marţi etapa a 10-a din postura de lider al Turului Italiei, după abandonul lui Evenepoel.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite