Manchester City îşi apără trofeul: formaţia lui Pep Guardiola câştigă Cupa Ligii Angliei, în faţa celor de la Aston Villa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manchester City, câştigătoarea Cupei Ligii Angliei FOTO Arhivă personală/Facebook
Manchester City, câştigătoarea Cupei Ligii Angliei FOTO Arhivă personală/Facebook

Manchester City a cucerit Cupa Ligii Angliei, după duelul de duminică, cu Aston Villa, încheiat cu 2-1 pentru formaţia antrenată de Pep Guardiola.

Sergi Agüero (20') şi Rodri (30') au fost cei care au adus trofeul în vestiarul lui Manchester City, golul de onoare al lui Aston Villa fiind înscris de Mbwana Samata (41').
Vorbim despre a treia Cupă a Ligii Angliei cucerită consecutiv de către Manchester City, în vreme ce Aston Villa nu a mai câştigat un trofeu, încă din 1996.

„Cetăţenii” au consemnat, astfel, cel dintâi trofeu al sezonului pe Wembley, în faţa unei echipe care a avut un parcurs impresionant în acest sezon: Aston Villa a reuşit să se impună, pe rând, în faţa celor de la Crewe, Brighton, Wolverhampton, Liverpool şi Leicester. De cealaltă parte, Preston, Southampton, Oxford United şi Manchester United au fost adversarele lui Manchester City, până la finala Cupei Ligii Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite