Manchester City, interesată de jucătorii şi staff-ul echipei FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul după care funcţionează FC Barcelona şi parcursul echipei până a atins stadiul de lider în Primera División a stârnit interesul unei echipe din Premier League.

Preşedintele echipei FC Barcelona, Sandro Rosell, a declarat marţi că oficialii lui Manchester City s-au interesat de diverse persoane din cadrul clubului de pe Camp Nou. „Cetăţenii“ s-au arătat dispuşi pentru transferuri atât la nivel de jucători, cât şi conducători.

„A existat  o ofertă din partea lui Manchester City privind mai multe nivele din structura clubului nostru. Ţin să menţionez, însă, că toate încercările pentru a lua pe cineva de la Barcelona au fost fără succes. Oamenii se simt foarte bine aici, cu acest grup fantastic de jucători şi liderul lor, Tito Vilanova“, a declarat Rosell pentru RAC 1.

Manchester City l-a numit în luna octombrie a anului 2012 în funcţia de director sportiv pe Txiki Begiristain, fost oficial al echipei catalane, moment în care au început speculaţiile în presa spaniolă pentru plecarea altor membri la echipa engleză. 

Un alt nume care a făcut performanţă la Barcelona şi care ar putea ajunge la City este Josep Guardiola, posibil înlocuitor al lui Roberto Mancini pe banca tehnică a „cetăţenilor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite