Lucescu compară Fulham cu Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu, antrneorul echipei Şahtior Doneţk, a declarat că şi-ar dori ca Fulham să câştige Liga Europa, chiar dacă englezii au fost cei care i-au eliminat pe "mineri" din competiţie.

Tehnicianul a mai spus că jocul lui Fulham seamănă cu cel ptracticat de Inter Milano, echipă care l-a dezamăgit cu tactica folosită pe Camp Nou, contra Barcelonei.

"Aş vrea ca această echipă să câştige anul acesta Liga Europa. Dacă se va întâmpla asta, supărarea nu va mai fi atât de mare. Cel puţin, echipa care ne-a eliminat va deveni câştigătoarea Ligii Europa. Deşi nu pot spune că Fulham practică un joc spectaculos. Jocul lor este similar cu cel al Interului antrenat de Mourinho. Este o dezamăgire că o echipă de clasă mondială stă în apărare în loc să atace. Nu-mi place fotbalul ăsta. Este păcat că astfel de echipe se califică mai departe spre deosebire de cele care practică un joc spectaculos", a declarat Mircea Lucescu pentru site-ul oficial al grupării ucrainiene.

Fulham, echipă care nu a câştigat niciun trofeu important în 130 de istorie, va întâlni formaţia spaniolă Atletico Madrid în finala Ligii Europa, care va avea loc, la12 mai, la Hamburg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite