Lovitură înainte de finală pentru Argentina! Messi a lipsit de la antrenament din cauza unei accidentări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naționala Argentinei și fanii lui Messi au primit o lovitură grea cu doar câteva zile înainte de marea finală de la Campionatul Mondial din Qatar.

FOTO EPA EFE
FOTO EPA EFE

Leo Messi a lipsit de la ultimul antrenament al Argentinei după ce a resimțit un disconfort în zona tendoanelor, relatează sport.ro

Emoțiile argentinienilor vor continua până în ziua meciului sau până când va veni un răspuns oficial. Fanii Argentinei stau cu sufletul la gură așteptând ca Messi să revină pe teren, mai ales că starul argentinian a anunțat că acesta este ultimul său meci la un Mondial.

În timpul semifinalei cu Croația, Messi a fost surprins de camere în timp ce se ținea de picior, semn că încă de atunci resimțea un disconfort la tendoane. El a dat asigurări că ar fi în regulă, dar se pare că nu este într-o formă bună înainte de finala cu Franța. 

În ultimul act al competiției, Argentina va întâlni naționala Franței. În ultima confruntare directă, din 30 iunie 2018, francezii s-au impus cu scorul de 4-3. La acel Mondial "cocoșul galic" a cucerit trofeul suprem pe care va trebui să îl apere duminică. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite