Liverpool şi Fulham, în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kuyt a deschis seria golurilor
Kuyt a deschis seria golurilor

Englezii au până la urmă echipe în semifinale. Nu în Liga Campionilor, ci în Liga Europa, unde Liverpool şi Fulham merg mână de mână, după o seară perfectă pentru Albion. Zamora a marcat din primul minut la Wolfsburg, care nu a putut copia revenirea lui Bayern de pe „Old Trafford”.

Pe „Anfield", scorul a fost deschis după o fază mai degrabă amuzantă. Gerrard a executat un corner de pe partea stângă, iar Kuyt a reluat mingea în plasă, de lângă goalkeeperul Julio Cesar, ieşit neinspirat.

Tuşierul a semnalat un fault la portar comis de olandez, dar conaţionalul său de la centrul terenului, Bjorn Kuipers, a validat reuşita, calmând murmurul tribunei. „Cormoranii" şi-au dat apoi drumul la joc şi au mai punctat prin Lucas Leiva şi Torres, de două ori, anulând reuşita lui Cardozo.

Grozav, doar rezervă

La Liege, fosta echipă a lui Ladislau Bölöni, Standard, a ratat ocazia de a juca în semifinale, după 1-3 cu Hamburg. Ex-jucător la Unirea Alba Iulia, Gicu Grozav a fost ţinut pe bancă tot meciul de antrenorul Dominique D'Onofrio.

Sferturi, retur

Liverpool – Benfica 4-1 (în tur, 1-2)
Kuyt 27, Lucas 34, Torres 55, 82 / Cardozo 70
Wolfsburg – Fulham 0-1 (1-2)
Zamora 1
Standard Liege - Hamburg 1-3 (1-2)
De Camargo 33 / Petrici 20, 35, Guerrero 90+4
La gazde, Gicu Grozav a fost rezervă
Atletico Madrid – Valencia 0-0 (2-2)

Semifinale (22 – 29 aprilie)
Hamburg – Fulham
Atletico Madrid – Liverpool

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite