Lionel Messi, cel mai bun?! Jucătorul lui PSG nu e nici măcar în top 10 al driblingurilor în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UEFA a publicat clasamentul primilor zece jucători la driblinguri reuște în acest sezon din Liga Campionilor. Lider este Vinicius Junior, atacantul brazilian al lui Real Madrid, cu 60 de reușite.

Lionel Messi e campion mondial, dar a avut un sezon execrabil în Liga Campionilor. Foto Getty images
Lionel Messi e campion mondial, dar a avut un sezon execrabil în Liga Campionilor. Foto Getty images

Surprinzător, campionul mondial Lionel Messi nu figurează între primii zece în acest top. Liderul dribleurilor, cu 60 de astfel de procedee tehnice reușite, este Vinicius Junior. Pe locul secund se găsește Rafael Leao, cu 53 de driblinguri, iar podiumul este completat de Khvicha Kvaratskhelia, georgianul lui Napoli și marea revelație a liderului din Serie A, care are 50 de driblinguri. Toți cei 3 jucători se află încă în competiție, putându-și îmbunătăți performanțele.

Pe poziția a patra este starul lui PSG, Kylian Mbappé, care are în cont 42 de driblinguri, însă el a ieșit încă din faza optimilor de finală din Liga Campionilor. Clasamentul este completat de Ousmane Dembele, care a părăsit competiția din faza grupelor cu Barcelona, cu 39 de driblinguri, urmat de Tajon Buchanan, canadianul de la FC Bruges, cu 33 de reușite.

Pe 7 este Neymar (PSG), cu 30 de driblinguri, apoi ucraineanul Mykhaylo Mudryk (Chelsea), cu 29, și Pepe (FC Porto), tot cu 29. Topul este încheiat de Rafa Sillva, de la Benfica, acesta având 28 de driblinguri reușite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite