Liga I se desparte de cel mai bun stranier: Pandurii se îmbogăţeşte de pe urma transferului brazilianului Eric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric e golgeterul Ligii 1, cu 11 goluri marcate în prima parte a sezonului
Eric e golgeterul Ligii 1, cu 11 goluri marcate în prima parte a sezonului

Evoluţiile bune din tricoul Panduriilor l-au adus pe Eric în atenţia marilor echipe din Europa. Însă, o ofertă foarte avantajoasă din punct de vedere financiar a sosit pe numele brazilianului tocmai din Arabia Saudită, astfel că gorjenii nu s-au mai putut opune transferului.

Eric de Oliveira a fost cel mai bun om al Pandurilor în prima parte a acestui sezon. În campionat sau în Europa League, brazilianul a fost "dirijorul" formaţiei gorjene. Prestaţiile sale foarte bune din această perioadă au făcut ca pe numele său să apară mai multe oferte de transfer, dintre care cea mai avantajoasă a fost de la Al Ahli, din Arabia Saudită.

Astfel, arabii vor plăti un milion de euro pentru a-l înregimenta pe brazilian, care va semna în această lună un contract valabil pe un an şi jumătate, informează site-ul stiridesport.ro. Vitor Pereira, antrenorul saudiţilor şi fost tehnician la FC Porto, îl cunoaşte foarte bine pe Eric şi l-a dorit insistent pe mijlocaşul Pandurilor. În acest moment mai sunt doar câteva detalii de pus la punct, printre care şi salariul fotbalistului, mai anunţă sursa citată.

Eric este golgheterul din Liga I după 19 runde disputate, acesta marcând 11 goluri, tot atâtea cate a reuşit şi Liviu Antal de la Vaslui. Cel mai frumos gol al sezonului a fost reuşit de Eric în meciul cu Fiorentina din Europa League, când brazilianul a înscris cu o foarfecă de efect cel mai frumos gol al actualului sezon european.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite