Liga I, etapa a 12-a: Ploaie de goluri pe Bega. Pandurii câştigă în faţa lui ACS Poli cu 3-2, după ce-a întors scorul în ultimele minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ACS Poli - Pandurii 2-3. Jucătorii Pandurilor se bucură după victoria de la Timişoara. FOTO: Mediafax, Adrian Piclisan
ACS Poli - Pandurii 2-3. Jucătorii Pandurilor se bucură după victoria de la Timişoara. FOTO: Mediafax, Adrian Piclisan

După corecţia suferită joi, la Florenţa, scor 0-3, cu Fiorentina, în grupele Ligii Europa, Pandurii a reuşit o victorie, tot în deplasare, dar în Liga I, în faţa lui ACS. Conduşi cu 2-1, gorjenii au întors scorul în finalul partidei.

Liga I nu e Liga Europa şi nici Timişoara nu e Florenţa. 

Pandurii a demonstrat că rămâne una din forţele Ligii I, după ce a reuşit o victorie in extremis pe terenul celor de la ACS Poli Timişoara. 

Pe “Dan Păltinişanu”, în acest sezon, după cinci meciuri, doar nou-promovata Botoşani câştigase la limită, scor 1-0. În rest, două victorii, cu Dinamo şi Gaz Metan, şi două egaluri, cu Viitorul şi Corona. Până azi, când Pandurii s-a impus cu 3-2. 

Golgheterul Szekely a deschis scorul în startul partidei (7), cu al şaptelea său gol, Momcilovici a egalat în finalul reprizei (45), apoi puştiul Bărbuţ, intrat la pauză, a marcat pentru 2-1, cu un şut în vinclu, cu un sfert de oră înainte de final. 

Ultima parte a meciului a aparţinut oaspeţilor. Eric a egalat (79), iar trei minute mai târziu, rezerva Distefano, intrat pe teren în minutul 71, a marcat golul victoriei Pandurilor. 

Exceptând remiza cu CFR Cluj (1-1), în trei din ultimele patru deplasări din Liga I, Pandurii a reuşit victorii cu multe goluri marcate, 5-1 cu Chiajna, 4-0 cu Săgeata Năvodari şi 3-2 cu ACS Poli! 

Pandurii urcă pe locul 3, cu 23 de puncte, la egalitate cu Astra, în timp ce ACS Poli rămâne pe 9, cu 15 puncte. 

Echipele de start:

ACS Poli: Nuno Claro - Belu, Petrovici, Trandu, Poparadu - Nohai, Ov. Petre, Gorobsov, Nanu - Popovici, Szekely

Pandurii: Stanca - Momcilovici, Christou, Mamele, Unguruşan - Anton, Breeveld - Alex, Eric, Paulinho - Matulevicius

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite