Leo Grozavu e sincer: “E o diferenţă mare între valoarea Legiei şi a noastră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
grozavu

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat că formaţia sa pleacă cu şansa a doua în dubla cu Legia Varşovia, dar speră că jucătorii vor reuşi să producă o surpriză.

"Este diferenţă mare între valoarea Legiei şi a noastră. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm, dar e clar că plecăm cu şansa a doua. Este un meci important pentru că reprezentăm România. Legia Varşovia înseamnă o motivaţie pentru toată lumea ca să arate ce poate. Cred că jucătorii mei pot scrie istorie în această dublă cu Legia. Va fi o partidă dificilă, în care este clar că Legia pleacă cu prima şansă, dar fotbalul se joacă pe teren. În fotbal există şi surprize şi noi vrem să producem una cu Legia", a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a precizat că pentru partida din Polonia se confruntă cu mai multe probleme de lot: "Fundaşii Ngadeu şi Acsinte sunt accidentaţi, iar Plămadă este suspendat după cartonaşul roşu primit la Tbilisi, în meciul cu Ţhinvali. Fulop, Bordeianu şi Danci au accidentări mai vechi. Martinus şi Raul Costin sunt incerţi. Martinus are piciorul umflat, iar Raul este şi el uşor accidentat". În schimb, Grozavu va putea conta pe scoţianul Scott Robertson, care a fost inclus pe lista UEFA pentru dubla cu Legia Varşovia, a relatat corespondentul Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite