Lazio - Cagliari: 2-1. Ştefan Radu a fost aproape de primul său gol în Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Radu, fundaş la Lazio Roma FOTO lazio.theoffside.com
Ştefan Radu, fundaş la Lazio Roma FOTO lazio.theoffside.com

Lazio a învins-o sâmbătă pe Cagliari (2-1) pe teren propriu, Ştefan Radu fiind aproape de a înscrie pentru echipa de pe Stadio Olimpico.

Scorul a fost deschis de formaţia oaspete, prin Marco Sau ('62), în timp ce replica gazdelor a venit prin Abdoulay Konko ('79). Lazio a închis tabela în urma reuşitei lui Antonio Candreva ('86), după un penalti transformat. Cagliari a încheiat meciul în inferioritate numerică, după eliminările lui Michael Agazzi ('83), prin cumul de cartonaşe, şi Andrea Cossu ('85).

Ştefan Radu, integralist în meciul de sâmbătă, a fost la un pas de gol, după ce a trimis în bară printr-o lovitură de cap. 

Lazio ocupă locul secund în clasamentul Serie A, la cinci puncte de liderul Juventus. Formaţia de pe Stadio Olimpico nu a mai încheiat turul pe locul doi de pe vremea lui Sven-Goran Eriksson, tehnician al echipei laziale în perioada 1997-2000.

Partidele Udinese - Internazionale Milano, Chievo Verona - Atalanta Bergamo, Fiorentina - Pescara, Genoa - Bologna, Juventus - Sampdoria Genova, AC Milan - Siena, Parma - Palermo şi Napoli - AS Roma se vor disputa duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite